Let op! Als je je account verwijdert gaan al je gegevens verloren.  Dit kan niet meer ongedaan worden gemaakt. 

  • Wil je tijdelijk niet oppassen dan kan je je advertentie even uit zetten.  Dit kan je doen in het menu bij "Instellingen".  Vervolgens ga je naar "Advertentie". 
  • Als je je account niet wil verwijderen maar onze emails niet meer wil ontvangen dan kan je dit ook doen in  "Mijn Petbnb". Vervolgens ga je naar "Meldingen".


  • Wil je je account en data voorgoed verwijderen ga dan naar "Instellingen". Hier kies je voor de optie "Account verwijderen".