Per 1 juni 2017 brengt Petbnb een vergoeding per boeking in rekening.  Hierdoor kunnen wij het voortbestaan van Petbnb garanderen en onze site en service verbeteren. De vergoeding zal ingaan voor aanvragen ontvangen vanaf 1 juni. Er verandert niets voor bestaande aanvragen.


De hoogte van de vergoeding hangt af van je oppas-niveau. Dit oppas-niveau is vanaf 1 juni 2017 terug te vinden op "Mijn Petbnb". Hoe meer jij verdient des te lager is de commissie. Als je zelden op een hond past dan is de vergoeding 15%, maar als je heel vaak oppast dan gaat de commissie naar beneden tot maar 6%. Om voor een lager percentage in aanmerking te komen moet je gemiddelde beoordeling minimaal 4 pootjes zijn. De niveau's worden elke maand opnieuw berekend op basis van de 12 voorafgaande maanden.


De commissie zal automatisch worden ingehouden bij uitbetaling van het oppasgeld en op de site is altijd zichtbaar wat de ingehouden vergoeding is. Hieronder vind jij de verdiensten (uitbetaald in de afgelopen 12 maanden) en commissies die horen bij de verschillende niveaus:

Verdiensten minder dan €300, vergoeding = 15% van het oppasgeld

Brons - Verdiensten van €500 tot €1000, vergoeding = 12% van het oppasgeld

Zilver - Verdiensten van €1000 tot €2500, vergoeding = 10% van het oppasgeld

Goud - Verdiensten van €2500 to €4000, vergoeding = 8% van het oppasgeld

Platinum - Verdiensten vanaf €4000 per jaar, vergoeding = 6% van het oppasgeld


Stel nu jouw vraag via het contactformulier en wij proberen jou zo snel mogelijk te helpen.