Je kan een aantal dingen proberen:

- Klik op de link in een van onze emailtjes om naar een recente aanvraag te komen.  Je bent dan vaak direct ingelogd.

- Probeer de website www.petbnb.nl te openen in een andere webbrowser. Soms werkt het dan wel.

- Misschien heb je je aangemeld met Facebook.  Als dat zo is dan moet je ook weer inloggen met Facebook.

- Let op dat je je email adres niet met spaties typt bij het inloggen.

- Vraag een nieuw wachtwoord aan.

Lukt het dan nog steeds niet laat het ons dan weten via het contactformulier