Het komt vaak voor dat een baasje via de telefoon of via Whatsapp aan je vraagt of je weer eens op de hond kan passen. Je kan als oppas zelf de boeking op Petbnb maken en het betaalverzoek versturen aan het baasje. Ga hiervoor naar je "Messenger" en ga naar "Contacten". Selecteer het baasje in contacten lijst en druk op de knop "Nieuwe boeking". Voer nu alle informatie in van de boeking en druk op versturen.