Baasjes betalen voorafgaand aan het oppassen met iDEAL. Het oppasgeld staat vervolgens veilig op een derdengeldenrekening. Op de eerste werkdag na het oppassen wordt het oppasgeld overgemaakt naar de rekening van de oppas. De uiterste betaaldatum voor baasjes verschilt per oppas maar is meestal de dag voorafgaand aan het oppassen. 


Het is verplicht voor om te betalen via Petbnb. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat beoordelingen op Petbnb betrouwbaar zijn. Ook kunnen we op deze manier de kwaliteit van de oppassen beter weergeven houden en de goede oppassen belonen met meer zichtbaarheid op Petbnb. Oppassen die geboekt en betaald zijn via Petbnb zijn ook nog eens verzekerd mocht er iets gebeuren tijdens het oppassen. Oppassen die niet via Petbnb boeken moeten  we om dezelfde reden verwijderen van Petbnb.


De oppas kan zelf de oppaskosten aanpassen voordat jouw aanvraag is geaccepteerd. Dit is handig als de oppas je een korting wil geven of als de oppas alleen tegen een hogere vergoeding dan aangegeven op de advertentie kan oppassen. Willen jullie de prijs aanpassen na acceptatie van een aanvraag dan annuleer je de geaccepteerde aanvraag en stuur je een nieuwe aanvraag naar de oppas. De oppas past dan de prijs aan en accepteert de aanvraag.

 

Betalen kan alleen met iDEAL. Heb je geen iDEAL stuur ons dan een berichtje via het contactformulier.