Welke informatie heeft Petbnb van mij nodig?

Gewijzigd op Di, 20 Aug om 10:06 AM

Als je een aanvraag wilt sturen naar aan één van onze oppassers dan moet je aangemeld zijn op Petbnb. Voor een aanmelding heb je een account nodig. Daarnaast vragen we je om de naam, leeftijd en het ras van jouw huisdier in te vullen. Als je huisdier geen ras is, vul dan "kruising" in. We vragen ook om je telefoonnummer. Dit nummer gebruiken wij alleen in geval van nood. Wij maken hier geen misbruik van. 


Er is ook nog ruimte voor verdere informatie zoals het aantal keer dat je hond gewend is om te wandelen, hoe vaak je huisdier eten krijgt (altijd eigen voer meegeven), of hij/zij met kinderen/andere dieren kan omgaan etc. Als je ook nog een foto van je huisdier hebt, voeg deze dan ook toe. Deze informatie en de foto delen wij alleen met oppas(sers) waarnaar je een aanvraag stuurt. 


Percentage van je huisdierprofiel

Hoe meer informatie je invult, hoe hoger het percentage van je huisdierprofiel wordt. Wellicht goed om te weten: het profiel van je huisdier moet ten minste 32% zijn ingevuld om aanvragen naar oppassers te kunnen versturen. Dit hoeft dus geen 100% te zijn. Maar natuurlijk geldt: hoe meer informatie de oppas krijgt over jouw huisdier, hoe beter! Zeker in het geval van medische zorg of allergieën is het belangrijk deze informatie te delen. 


Lees ook hoe je je huisdierprofiel instelt

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren