Hoe maak ik een account op Petbnb?

Gewijzigd op Di, 20 Aug om 9:20 AM

Een Petbnb-account aanmaken is gratis en eenvoudig. Ga naar petbnb.nl of petbnb.be of download onze app (momenteel alleen nog in Nederland) en volg de instructies om een account aan te maken.

Je kan je aanmelden via een van de volgende mogelijkheden:

• E-mailadres
  • Facebook
  • Google-account
  • Apple-ID

Na aanmelding hebben wij nadere informatie over je huisdier nodig. Vul daarom je profiel aan door informatie over je huisdier(en) toe te voegen. Dit omvat de naam, het ras, de leeftijd en speciale behoeften van je huisdier. Met deze informatie kunnen onze oppassers de best mogelijke zorg voor uw huisdier bieden.

Zodra je account volledig is ingesteld, kan je beginnen met zoeken naar beschikbare oppassers op Petbnb, hun profielen bekijken, recensies lezen en verzoeken verzenden om de ideale oppas te vinden om voor uw huisdier te zorgen. We raden altijd aan om eerst een kennismaking in te plannen met de oppasser.