Welke diensten levert Petbnb?

Gewijzigd op Di, 20 Aug om 9:46 AM

Petbnb levert 5 verschillende diensten:

  1. Logeren: Dit is normaal gesproken een periode van 24 uur. De oppas wordt hier betaald per nacht. Deze service is bijvoorbeeld handig als je op vakantie gaat.
  2. Dagopvang: Dit is normaal gesproken oppassen overdag. Het baasje brengt het huisdier vaak in de ochtend en haalt hem in de avond weer op. Handig voor als je naar je werk moet of een afspraak hebt.
  3. Oppas aan huis: Bij deze service past de oppas op in het huis van de dierenbezitter. Dit is gebruikelijk bij katten, maar kan ook handig zijn als je veel huisdieren hebt of je huisdier liever in zijn eigen omgeving verblijft.
  4. Uitlaten: Bij deze service haalt de oppas de hond thuis op en loopt hij/zij in principe een rondje van een half uur tot een uur.
  5. Dierenoppas: Vaak is een (dagelijks) huisbezoek tijdens afwezigheid van de eigenaar voor veel katten en andere dieren voldoende. Tijdens een huisbezoek kijkt de oppas hoe het gaat met de dieren, geeft ze voer, water en wat aandacht en vertrekt vervolgens weer.


Als oppas kan je zoveel diensten aanbieden als je wil en kan je zelf je breng- en haaltijd instellen alsook je prijzen per service. Bovendien kan hier altijd vanaf geweken worden in overleg met het baasje. Meer informatie over het instellen van je oppasprofiel vind je hier.





Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren