Prijs wijzigen van een aanvraag

Gewijzigd op Wo, 28 Aug om 3:29 PM

Vóórdat je de aanvraag accepteert kan je als oppas altijd nog de prijs wijzigen. Dit is bijvoorbeeld handig als je het baasje een korting wil geven, of als het baasje tijdens de kennismaking aangeeft dat hij graag een extra dag wil boeken. Uiteraard gaat dit altijd in overleg met het baasje. Willen jullie de prijs aanpassen ná acceptatie van een aanvraag dan dient het baasje de geaccepteerde aanvraag te annuleren en een nieuwe aanvraag te sturen.

De prijs wijzigen op de website

Ga naar de boeking in de Messenger en kies rechtsboven voor "aanpassen". Dit vind je boven de knoppen accepteren/afwijzen.

De prijs wijzigen via de app

Ga naar de boeking in de Messenger en klik op "accepteren". Voordat je hem daadwerkelijk accepteert krijg je een scherm waar je de prijs en betaaldatum kan aanpassen. Als alles klopt kan je uiteindelijk de aanvraag officieel accepteren door op de rode knop "aanvraag accepteren" te klikken. Let op: hierna kan je niks meer wijzigen.