Wanneer word ik uitbetaald en waar kan ik mijn betalingen zien?

Gewijzigd op Wo, 28 Aug om 3:52 PM

Je kunt zelf in de gaten houden wanneer jij het geld gestort krijgt, alsook je oude betalingen zien. Je vind dit op zowel de website op de computer als in de app. In de meeste gevallen heb jij het oppasgeld de volgende dag na afloop van de boeking op je rekening. Let op: bij dagopvang duurt het een paar werkdagen voordat je je betaling binnen hebt. Weekenden en feestdagen kunnen dit proces vertragen. Heb je je bankrekening onlangs gewijzigd en komen betalingen helemaal niet meer binnen? Dan kan het zijn dat je je bankrekening opnieuw moet verifiëren. Hoe je dit doet lees je hier.

Op de website

1. Klik op je profielfoto rechtsboven

2. Ga naar "uitbetalingen"

3. Hier zie je je voltooide betalingen en je toekomstige betalingen. Ook vind je hier het rekeningnummer waar je betalingen naar worden verstuurd.

In de app

1. Klik op "Meer" rechtsonder

2. Ga naar "uitbetalingen" (het spaarvarken)

3. Hier zie je je voltooide betalingen en je toekomstige betalingen. Ook vind je hier het rekeningnummer waar je betalingen naar worden verstuurd.