Let op! Als je je account verwijderd gaan al je gegevens verloren. Dit kan niet meer ongedaan worden gemaakt. 

  • Als je je account niet wil verwijderen maar onze mails niet meer wilt ontvangen dan kan je dit ook doen bij  "instellingen". Vervolgens zie je bovenin meerdere opties in blauw en onder andere de optie "Meldingen".

  • Wil je je account en data voorgoed verwijderen ga dan naar "Instellingen". Hier kies je voor de optie "Account verwijderen".


Heb je nog vragen? Stel je vraag via het contactformulier en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.