Hoe verwijder ik mijn account?

Gewijzigd op Wo, 17 Jul om 4:44 PM

Ik wil mijn account op Petbnb verwijderen

Als je je account verwijdert dan gaan al je gegevens verloren. Dit kan niet meer ongedaan worden. Je kan er ook voor kiezen om de meldingen uit te zetten, als je (tijdelijk) geen meldingen van Petbnb wilt ontvangen, maar je account wel wilt behouden voor de toekomst. Let op: door de meldingen uit te zetten, mis je informatie over je boekingen. Als je tijdelijk niet beschikbaar bent om op te passen, vergeet dan niet om je advertentie in "vakantiemodus" te zetten.

Op de website

• E-mail meldingen uitzetten

1. Login in je account.

2. Klik op de 3 streepjes naast je profielfoto rechtsboven en ga naar "instellingen".

3. Klik op het tweede tabblad "Meldingen". Hier kan je aangeven waarvoor je meldingen wilt ontvangen.

• Account definitief verwijderen

1. Login in je account.

2. Klik op de 3 streepjes naast je profielfoto rechtsboven en ga naar "instellingen" (zie stap 2 hierboven).

3. Onderaan het tabblad "Account" vind je de optie "Account verwijderen".

Via de app

• E-mail meldingen uitzetten

1. Login in je account.

2. Ga naar "Meer" rechtsonder en klik op "Meldingen" (de tweede optie).

3. Hier kan je aangeven waarvoor je meldingen wilt ontvangen.

• Account definitief verwijderen

1. Login in je account.

2. Ga naar "Meer" rechtsonder en klik op "Meldingen" (de tweede optie).

3. Scroll helemaal naar beneden. Hier vind je de optie "Account verwijderen".

Heb je nog vragen? Stel je vraag via het contactformulier en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.