Soms kan het handiger zijn dat jij als oppas de aanvraag verstuurd naar het baasje. Deze hoeft dan alleen nog maar te accepteren en betalen en de afspraak is rond. Dit doe je door op Petbnb naar het contact met het desbetreffende baasje te gaan. Boven het overzicht met mogelijke eerdere gesprekken/afspraken zie je de oranje knop met nieuwe boeking staan. Als je op deze knop klikt vul je de de gegevens van de boeking in en vervolgens wordt de aanvraag verstuurd naar het baasje.

Heb je nog vragen? Stel je vraag via het contactformulier en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.