Hoe word ik een oppas?

Gewijzigd op Wo, 28 Aug om 2:29 PM

Om huisdieroppas bij Petbnb te worden, moet je minimaal 18 jaar oud zijn en aantoonbare ervaring hebben met het verzorgen van huisdieren. Idealiter heb je een eigen huisdier (gehad) of ben je regelmatig in contact geweest met dieren. Het is essentieel dat je betrouwbaar, verantwoordelijk en diervriendelijk bent. Het verzorgen van huisdieren vereist een hoge mate van verantwoordelijkheid, aangezien je verantwoordelijk bent voor het welzijn en de veiligheid van de dieren terwijl hun baasjes weg zijn. 

Omdat je niet in dienst bent bij Petbnb is het aan jou om het contact met de baasjes te onderhouden en je eigen zaken te regelen. Lees hier meer over de rol van oppassers op ons platform. Ook heb je natuurlijk een oppasprofiel nodig op ons platform. Alle vragen met betrekking tot je profiel en hoe je deze aanmaakt lees je in de map "je account".


Let op: je kan je alleen als individueel aanmelden bij Petbnb. Het is dus helaas niet toegestaan om je als bedrijf aan te melden - ook niet als je zelf al een hondenopvang of uitlaatbedrijf hebt. 



Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren