Kan ik zelf bepalen op welke huisdieren ik pas?

Gewijzigd op Wo, 4 Sep om 12:21 PM

Uiteraard! Je bent en blijft eigen baas bij Petbnb. Je kan zelf in je advertentie aangeven op welke dieren je graag past (honden en/of katten) en rasvoorkeuren doorgeven. Je kan daarnaast ook voorkeuren aangeven zoals de grootte van de honden, leeftijd, (on)gecastreerd, etc. Dus als jij liever niet op grote honden past of juist geen puppies of kittens wil, dan kan je deze filters allemaal aanpassen. Op basis van deze filters zullen huisdierbaasjes dan zoeken op ons platform en kom jij juist wel of niet tevoorschijn in de zoeklijst.

Soms kan het toch voorkomen dat een baasje jouw profiel vindt en een aanvraag stuurt die niet helemaal overeenkomt met jouw voorkeuren. In dat geval kan je zelf de keuze maken of je deze boeking alsnog wil accepteren of het verzoek afwijst. Dit zal dan geen invloed hebben op jouw boekingsratio.


We raden altijd aan om een  kennismaking in te plannen als je een aanvraag krijgt van een "nieuw" baasje. Bij kennismaking zal je vaak snel merken of je een klik hebt met het huisdier en het baasje. Ook is dit moment om te zien of jouw eigen huisdier (als je die hebt) en de oppashond goed op elkaar reageren. 

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen
CAPTCHA-verificatie is vereist.

Feedback verzonden

We stellen uw moeite op prijs en zullen proberen het artikel te verbeteren