Zorg dat je kalender zo up-to-date mogelijk is. Je ontvangt anders aanvragen van baasjes voor dagen wanneer jij niet kunt oppassen.


De door jou aangeboden diensten zijn allemaal afzonderlijk zichtbaar op jouw kalender en herkenbaar door middel van hun eigen kleur.  Het is mogelijk om per dag of per periode je beschikbaarheid voor een dienst aan te passen. Wanneer een aanvraag door jou is geaccepteerd dan wordt de boeking automatisch in jouw kalender verwerkt. Je hoeft de kalender dus na een boeking niet zelf aan te passen. Wat je wel zelf moet aanpassen is jouw beschikbaarheid voor andere diensten.  Als je bijvoorbeeld maximaal 2 oppashondjes in huis wil hebben en je hebt 1 boeking voor logeren en 1 boeking voor dagopvang op een bepaalde dag dan laat de Petbnb kalender nog steeds 1 plaats beschikbaarheid zien voor dagopvang en logeren.  Je zal in dit geval dus zelf de beschikbaarheid moeten aanpassen voor dagopvang en logeren.


Als alle beschikbare plaatsen vol zijn dan zie je 0 plaatsen staan op de kalender voor de betreffende dienst. Als je je kalender op een bepaalde dag geblokkeerd hebt dan is jouw agenda leeg.  Let op: alleen jij ziet deze informatie op jouw kalender.  Hondenbezitters zien alleen of je beschikbaar bent of niet. 


Je kan per dienst per dag aangeven wanneer je normaal gesproken beschikbaar bent. Kan je een dag of periode niet dan selecteer je deze dag of periode in je agenda. Vervolgens pas je in de pop-up jouw beschikbaarheid aan.

Wil je een tijdje helemaal niet oppassen? Pauzeer dan jouw advertentie.  Dit kan in "Mijn Petbnb".  Jouw advertentie is dan niet meer zichtbaar in de zoekresultaten maar met jouw bestaande boekingen gebeurt niets.