Je huisdierprofiel instellen

Gewijzigd op Di, 20 Aug om 9:50 AM

Een huisdierprofiel is noodzakelijk, omdat dit uiteindelijk de criteria weergeeft waarmee jij naar oppassers zoekt. De lijst met oppassers wordt gefilterd aan de hand van de kenmerken van jouw hond (leeftijd, grootte, (on)gecastreerd, etc.) Bepaalde oppassers willen namelijk alleen op kleine honden passen, of juist niet op puppies. Op deze manier verhogen we de kans op een perfecte match. Vul daarom je huisdierprofiel zo compleet mogelijk in. Vergeet niet belangrijke informatie te vermelden zoals:

• Allergieën
  • Dieetwensen
  • Gedragsproblemen
  • Een noodcontact (in het geval er iets gebeurt tijdens het oppassen en jij bent er niet)

Je huisdierprofiel aanmaken

1) Login in je account op Petbnb

2) Selecteer "mijn huisdieren" in het menu (rechtsboven)

3) Voeg zoveel mogelijk informatie toe. Je huisdierprofiel moet tenminste voor 32% zijn ingevuld om naar oppassers te zoeken

Let op: voor elk huisdier moet je een apart huisdierprofiel maken. Als je meerdere huisdieren hebt, dien je deze stap dus te herhalen.