Je kan een aantal dingen proberen:

• Klik op de link in een van onze mailtjes om naar een recente aanvraag te komen. Je bent dan meestal direct ingelogd. Echter als deze mail al een tijdje geleden is gestuurd werkt de link niet meer en moet je alsnog opnieuw inloggen.
  • Misschien heb je je aangemeld met Facebook. Als dat zo is dan moet je ook weer inloggen met Facebook.
  • Let op dat je je email adres niet met spaties typt bij het inloggen.
  • Vraag een nieuw wachtwoord aan.
  • Probeer Petbnb te openen in een andere webbrowser. Soms werkt de site niet goed in een bepaalde browser en in de andere wel.

Heb je nog vragen? Stel je vraag via het contactformulier en we proberen je zo snel mogelijk te helpen.