Houd je agenda wekelijks up to date: Pas wekelijks je agenda aan zodat baasjes niet voor niets een aanvraag naar je sturen.

Alle boekingen met baasjes worden via Petbnb betaald: Baasjes betalen vooraf. Het oppasgeld wordt automatisch op jouw rekening gestort op de eerste werkdag na afloop van de oppasklus. Boeken via Petbnb is verplicht omdat je anders mogelijk niet verzekerd bent.

Nieuwe oppassen krijgen tijdelijk extra aandacht: Als je advertentie net live staat dan zetten we deze 2 weken hoog in de zoekresultaten. Dit levert je hopelijk direct al een aantal aanvragen op. Je kan ook je persoonlijke URL van de advertentie kopiëren en op je Facebook en Instagram zetten. Een baasje die zich via jouw link aanmeldt krijgt €10 oppastegoed cadeau van Petbnb.

Petbnb helpt je aan meer oppashonden: Petbnb zorgt voor een goed “online visitekaartje” voor jou. Daarnaast doen we veel aan marketing. Ook in Google zal je je eigen profiel terugvinden. Hoe meer boekingen en beoordelingen des te hoger zal je ook in de Google zoekresultaten te vinden zijn.

Lever een geweldige service: Reageer snel en duidelijk op aanvragen van baasjes. Houd je agenda goed bij zodat je geen nee hoeft te verkopen. Zorg voor een goede ervaring voor de oppashond en het baasje tijdens het oppassen. Hierdoor zal je goede beoordelingen ontvangen en veel terugkerende klanten. Petbnb zorg voor de rest.

Zorg ervoor dat je aan de wet en regelgeving houdt: Zijn er bijzondere regels van toepassing in jouw appartement, huurwoning of heeft de gemeente speciale regels voor hondenopvang. Zorg dat je je houdt aan deze regels.

Komt er voor jou een drukke periode aan?: Je kan je advertentie zelf ook tijdelijk op pauze zetten of alleen aan laten staan voor baasjes die al eerder bij je geboekt hebben. Zo krijg je niet steeds nieuwe aanvragen waar je al van weet dat je er even geen tijd voor hebt.

  Hier nog een keer de  Algemene Voorwaarden van Petbnb en de Oppasovereenkomst